Afrin Bölgesinde yürütülen Zeytindalı Harekatında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla, İlçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri tarafından el emeği göz nuruyla dokunan Yağcıbedir Halısı Hatay Halk Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

Halk Eğitim Müdürü Erkan Akbulut tarafından getirilen yağcıbedir halısı hakkında Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul '' Vefalı Yurdumun Vefalı İnsanları her zaman vatanına milletine sahip çıkmıştır. Terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetciklerimize bu anlamlı hediyeyi gönderen kursiyerlere minnet ve şukranlarımı sunuyorum'' dedi.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim