Afrin Bölgesinde yürütülen Zeytindalı Harekatında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla, İlçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri tarafından el emeği göz nuruyla dokunan Yağcıbedir Halısı Hatay Halk Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

Halk Eğitim Müdürü Erkan Akbulut tarafından getirilen yağcıbedir halısı hakkında Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul '' Vefalı Yurdumun Vefalı İnsanları her zaman vatanına milletine sahip çıkmıştır. Terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetciklerimize bu anlamlı hediyeyi gönderen kursiyerlere minnet ve şukranlarımı sunuyorum'' dedi.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.