Afrin Bölgesinde yürütülen Zeytindalı Harekatında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla, İlçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri tarafından el emeği göz nuruyla dokunan Yağcıbedir Halısı Hatay Halk Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

Halk Eğitim Müdürü Erkan Akbulut tarafından getirilen yağcıbedir halısı hakkında Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul '' Vefalı Yurdumun Vefalı İnsanları her zaman vatanına milletine sahip çıkmıştır. Terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetciklerimize bu anlamlı hediyeyi gönderen kursiyerlere minnet ve şukranlarımı sunuyorum'' dedi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı