Afrin Bölgesinde yürütülen Zeytindalı Harekatında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla, İlçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri tarafından el emeği göz nuruyla dokunan Yağcıbedir Halısı Hatay Halk Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

Halk Eğitim Müdürü Erkan Akbulut tarafından getirilen yağcıbedir halısı hakkında Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul '' Vefalı Yurdumun Vefalı İnsanları her zaman vatanına milletine sahip çıkmıştır. Terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetciklerimize bu anlamlı hediyeyi gönderen kursiyerlere minnet ve şukranlarımı sunuyorum'' dedi.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.