BALIKESİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KASIM BOSTAN DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ KEPSUT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ’la birlikte 15 Mayıs’ta ihaleye çıkacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezindeki sondaj çalışmalarını incelediler.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ‘’ Kepsut İlçemizin değişmesi ve gelişmesi için çeşitli hizmetlerde bulunmaya devam ediyoruz. Başkanımla ben Ankara’daydık. İlçemize yeni ve çeşitli hizmetler getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 15 Mayısta ihalesi yapılacak 2 yeni projeyi daha hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 10 Milyon TL. ye mal olacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Gençlik merkezi projeleri İlçemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Sondaj çalışmalarının ardından Balıkesir Ak parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsut ilçesinde Perşembe günü kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızın isteklerini dinlediler. Vekile Kepsut Kaymakamı Murat atıcı da eşlik etti.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı