BALIKESİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KASIM BOSTAN DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ KEPSUT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ’la birlikte 15 Mayıs’ta ihaleye çıkacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezindeki sondaj çalışmalarını incelediler.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ‘’ Kepsut İlçemizin değişmesi ve gelişmesi için çeşitli hizmetlerde bulunmaya devam ediyoruz. Başkanımla ben Ankara’daydık. İlçemize yeni ve çeşitli hizmetler getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 15 Mayısta ihalesi yapılacak 2 yeni projeyi daha hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 10 Milyon TL. ye mal olacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Gençlik merkezi projeleri İlçemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Sondaj çalışmalarının ardından Balıkesir Ak parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsut ilçesinde Perşembe günü kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızın isteklerini dinlediler. Vekile Kepsut Kaymakamı Murat atıcı da eşlik etti.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.