BALIKESİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KASIM BOSTAN DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ KEPSUT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ’la birlikte 15 Mayıs’ta ihaleye çıkacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezindeki sondaj çalışmalarını incelediler.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ‘’ Kepsut İlçemizin değişmesi ve gelişmesi için çeşitli hizmetlerde bulunmaya devam ediyoruz. Başkanımla ben Ankara’daydık. İlçemize yeni ve çeşitli hizmetler getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 15 Mayısta ihalesi yapılacak 2 yeni projeyi daha hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 10 Milyon TL. ye mal olacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Gençlik merkezi projeleri İlçemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Sondaj çalışmalarının ardından Balıkesir Ak parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsut ilçesinde Perşembe günü kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızın isteklerini dinlediler. Vekile Kepsut Kaymakamı Murat atıcı da eşlik etti.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim