BALIKESİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KASIM BOSTAN DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ KEPSUT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ’la birlikte 15 Mayıs’ta ihaleye çıkacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezindeki sondaj çalışmalarını incelediler.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ‘’ Kepsut İlçemizin değişmesi ve gelişmesi için çeşitli hizmetlerde bulunmaya devam ediyoruz. Başkanımla ben Ankara’daydık. İlçemize yeni ve çeşitli hizmetler getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 15 Mayısta ihalesi yapılacak 2 yeni projeyi daha hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 10 Milyon TL. ye mal olacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Gençlik merkezi projeleri İlçemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Sondaj çalışmalarının ardından Balıkesir Ak parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsut ilçesinde Perşembe günü kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızın isteklerini dinlediler. Vekile Kepsut Kaymakamı Murat atıcı da eşlik etti.

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'Yİ ZİYARET ETTİ.
19 Eylül Gaziler günü dolasıyla Atatürk Anıtına Gazilerimiz ile birlikte Çelenk bıraktık. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bütün gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Kepsut Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılıöncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.
Belediye Başkanı İsmail'Cankul dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özge&İbrahim çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Bostan ve Ersöz ailelerine de hayırlı olsun.
İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla devam ediyor.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL BANDIRMA GÜREŞLERİNE KATILDI