BALIKESİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KASIM BOSTAN DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ KEPSUT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ’la birlikte 15 Mayıs’ta ihaleye çıkacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezindeki sondaj çalışmalarını incelediler.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan ‘’ Kepsut İlçemizin değişmesi ve gelişmesi için çeşitli hizmetlerde bulunmaya devam ediyoruz. Başkanımla ben Ankara’daydık. İlçemize yeni ve çeşitli hizmetler getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 15 Mayısta ihalesi yapılacak 2 yeni projeyi daha hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 10 Milyon TL. ye mal olacak olan Engelli Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Gençlik merkezi projeleri İlçemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Sondaj çalışmalarının ardından Balıkesir Ak parti Milletvekili Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsut ilçesinde Perşembe günü kurulan halk pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızın isteklerini dinlediler. Vekile Kepsut Kaymakamı Murat atıcı da eşlik etti.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.