Ankara ziyaretimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız İle görüştük

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul İlçemize daha fazla hizmet getirebilmek için verdiği gayret ile Ankara'da gerçekleştirdiği görüşmeleri tamamlayarak ilçemize yapılacak yatırımlara yeni projeler ve devam eden çalışmalara güç kattı. Bugün sona eren ziyaretleri sonunda TBMM'inde Kepsut'a hizmet için gayretini esirgemeyen Ak Parti Balıkesir MV Kasım Bostan'a ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ederiz.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'da TBMM'inde Ak Parti Balıkesir Millet VekillerimizKasım Bostan, Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile bir araya gelerek istişarede bulundular.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.