Ankara ziyaretimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız İle görüştük

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul İlçemize daha fazla hizmet getirebilmek için verdiği gayret ile Ankara'da gerçekleştirdiği görüşmeleri tamamlayarak ilçemize yapılacak yatırımlara yeni projeler ve devam eden çalışmalara güç kattı. Bugün sona eren ziyaretleri sonunda TBMM'inde Kepsut'a hizmet için gayretini esirgemeyen Ak Parti Balıkesir MV Kasım Bostan'a ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ederiz.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'da TBMM'inde Ak Parti Balıkesir Millet VekillerimizKasım Bostan, Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile bir araya gelerek istişarede bulundular.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim