Ankara ziyaretimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız İle görüştük

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul İlçemize daha fazla hizmet getirebilmek için verdiği gayret ile Ankara'da gerçekleştirdiği görüşmeleri tamamlayarak ilçemize yapılacak yatırımlara yeni projeler ve devam eden çalışmalara güç kattı. Bugün sona eren ziyaretleri sonunda TBMM'inde Kepsut'a hizmet için gayretini esirgemeyen Ak Parti Balıkesir MV Kasım Bostan'a ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ederiz.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'da TBMM'inde Ak Parti Balıkesir Millet VekillerimizKasım Bostan, Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile bir araya gelerek istişarede bulundular.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.