Ankara ziyaretimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız İle görüştük

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul İlçemize daha fazla hizmet getirebilmek için verdiği gayret ile Ankara'da gerçekleştirdiği görüşmeleri tamamlayarak ilçemize yapılacak yatırımlara yeni projeler ve devam eden çalışmalara güç kattı. Bugün sona eren ziyaretleri sonunda TBMM'inde Kepsut'a hizmet için gayretini esirgemeyen Ak Parti Balıkesir MV Kasım Bostan'a ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür ederiz.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'da TBMM'inde Ak Parti Balıkesir Millet VekillerimizKasım Bostan, Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile bir araya gelerek istişarede bulundular.

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'Yİ ZİYARET ETTİ.
19 Eylül Gaziler günü dolasıyla Atatürk Anıtına Gazilerimiz ile birlikte Çelenk bıraktık. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bütün gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Kepsut Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılıöncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.
Belediye Başkanı İsmail'Cankul dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özge&İbrahim çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Bostan ve Ersöz ailelerine de hayırlı olsun.
İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla devam ediyor.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL BANDIRMA GÜREŞLERİNE KATILDI