Müjdeyi verdiler; "Bereketli topraklar "CAN" suyuna kavuşuyor."

Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Bugün Ankara'da yoğun ziyaret programını ilçemize müjdeler vererek tamamladı.

Yoğun programda yapılan son görüşmeleri DSİ Genel müdür sayın Murat Acu'yu ziyaretle tamamlayan Ak Parti Balıkesir MV sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemize yapılacak olan Baraj'ın 6. aydan itibaren yatırım fonuna gireceğini ve ardından 8. ay itibariylede ihalesinin yapılacağı sözünü aldılar.
Böylelikle barajın tamamlanmasyla 36000 dönüm bereketli toprağımız "CAN" suyuna kavuşmuş olacak, ilçemiz için hayırlı olsun.

Bu yatırımlar için gayretlerinden dolayı Ak Parti Balıkesir MV sayın Kasım Bostan ve ilçemize hizmet için gece gündüz demeden gayret eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'a teşekkür ederiz

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.