Müjdeyi verdiler; "Bereketli topraklar "CAN" suyuna kavuşuyor."

Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Bugün Ankara'da yoğun ziyaret programını ilçemize müjdeler vererek tamamladı.

Yoğun programda yapılan son görüşmeleri DSİ Genel müdür sayın Murat Acu'yu ziyaretle tamamlayan Ak Parti Balıkesir MV sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemize yapılacak olan Baraj'ın 6. aydan itibaren yatırım fonuna gireceğini ve ardından 8. ay itibariylede ihalesinin yapılacağı sözünü aldılar.
Böylelikle barajın tamamlanmasyla 36000 dönüm bereketli toprağımız "CAN" suyuna kavuşmuş olacak, ilçemiz için hayırlı olsun.

Bu yatırımlar için gayretlerinden dolayı Ak Parti Balıkesir MV sayın Kasım Bostan ve ilçemize hizmet için gece gündüz demeden gayret eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'a teşekkür ederiz

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.