Müjdeyi verdiler; "Bereketli topraklar "CAN" suyuna kavuşuyor."

Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Bugün Ankara'da yoğun ziyaret programını ilçemize müjdeler vererek tamamladı.

Yoğun programda yapılan son görüşmeleri DSİ Genel müdür sayın Murat Acu'yu ziyaretle tamamlayan Ak Parti Balıkesir MV sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemize yapılacak olan Baraj'ın 6. aydan itibaren yatırım fonuna gireceğini ve ardından 8. ay itibariylede ihalesinin yapılacağı sözünü aldılar.
Böylelikle barajın tamamlanmasyla 36000 dönüm bereketli toprağımız "CAN" suyuna kavuşmuş olacak, ilçemiz için hayırlı olsun.

Bu yatırımlar için gayretlerinden dolayı Ak Parti Balıkesir MV sayın Kasım Bostan ve ilçemize hizmet için gece gündüz demeden gayret eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'a teşekkür ederiz

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı