Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'daki ziyaretlerine devam ediyorlar.

Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'daki ziyaretlerine devam ediyorlar.

Genclik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dursun Türk ile yaptıkları görüşmeler sonucunda ilçemizde yapılacak olan Gençlik Spor Merkezinin ihale tarihi 15 Mayis'a çekildi, Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan'a ilçemiz için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim