Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'daki ziyaretlerine devam ediyorlar.

Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Ankara'daki ziyaretlerine devam ediyorlar.

Genclik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dursun Türk ile yaptıkları görüşmeler sonucunda ilçemizde yapılacak olan Gençlik Spor Merkezinin ihale tarihi 15 Mayis'a çekildi, Ak Parti Balıkesir MV Sayın Kasım Bostan'a ilçemiz için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.