İlçemiz esnaflarından bir asırlık kasap ve et lokantası işletmecisi Ali Koç vefaat etti.

Koç Ailesinin acı günü.

Emekli öğretmen Abdullah Koç ve Muasebeci Fatih Koç'un babası, Kepsut Belediyesi meclis üyemiz Ali Koc'un dedesi Ali Koç bugün cuma namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardında ilçe mezarlığına defnedildi. Belediye çalışanları ve Kepsut'lu hemşehrilerimiz katıldığı cenaze namazı merkez çarşı camminde kılındı.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Koç ailesini bu acı gününde yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar.
Merhum Ali Koç için Allah'tan rahmet geride kalanları için sabırlıklar dilediler

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.