İlçemiz esnaflarından bir asırlık kasap ve et lokantası işletmecisi Ali Koç vefaat etti.

Koç Ailesinin acı günü.

Emekli öğretmen Abdullah Koç ve Muasebeci Fatih Koç'un babası, Kepsut Belediyesi meclis üyemiz Ali Koc'un dedesi Ali Koç bugün cuma namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardında ilçe mezarlığına defnedildi. Belediye çalışanları ve Kepsut'lu hemşehrilerimiz katıldığı cenaze namazı merkez çarşı camminde kılındı.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Koç ailesini bu acı gününde yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar.
Merhum Ali Koç için Allah'tan rahmet geride kalanları için sabırlıklar dilediler

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı