İlçemiz esnaflarından bir asırlık kasap ve et lokantası işletmecisi Ali Koç vefaat etti.

Koç Ailesinin acı günü.

Emekli öğretmen Abdullah Koç ve Muasebeci Fatih Koç'un babası, Kepsut Belediyesi meclis üyemiz Ali Koc'un dedesi Ali Koç bugün cuma namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardında ilçe mezarlığına defnedildi. Belediye çalışanları ve Kepsut'lu hemşehrilerimiz katıldığı cenaze namazı merkez çarşı camminde kılındı.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Koç ailesini bu acı gününde yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar.
Merhum Ali Koç için Allah'tan rahmet geride kalanları için sabırlıklar dilediler

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'Yİ ZİYARET ETTİ.
19 Eylül Gaziler günü dolasıyla Atatürk Anıtına Gazilerimiz ile birlikte Çelenk bıraktık. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bütün gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Kepsut Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılıöncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.
Belediye Başkanı İsmail'Cankul dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özge&İbrahim çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Bostan ve Ersöz ailelerine de hayırlı olsun.
İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla devam ediyor.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL BANDIRMA GÜREŞLERİNE KATILDI