İlçemiz esnaflarından bir asırlık kasap ve et lokantası işletmecisi Ali Koç vefaat etti.

Koç Ailesinin acı günü.

Emekli öğretmen Abdullah Koç ve Muasebeci Fatih Koç'un babası, Kepsut Belediyesi meclis üyemiz Ali Koc'un dedesi Ali Koç bugün cuma namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardında ilçe mezarlığına defnedildi. Belediye çalışanları ve Kepsut'lu hemşehrilerimiz katıldığı cenaze namazı merkez çarşı camminde kılındı.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Koç ailesini bu acı gününde yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar.
Merhum Ali Koç için Allah'tan rahmet geride kalanları için sabırlıklar dilediler

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim