İlçemiz esnaflarından bir asırlık kasap ve et lokantası işletmecisi Ali Koç vefaat etti.

Koç Ailesinin acı günü.

Emekli öğretmen Abdullah Koç ve Muasebeci Fatih Koç'un babası, Kepsut Belediyesi meclis üyemiz Ali Koc'un dedesi Ali Koç bugün cuma namazına müteakıben kılınan cenaze namazının ardında ilçe mezarlığına defnedildi. Belediye çalışanları ve Kepsut'lu hemşehrilerimiz katıldığı cenaze namazı merkez çarşı camminde kılındı.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Koç ailesini bu acı gününde yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar.
Merhum Ali Koç için Allah'tan rahmet geride kalanları için sabırlıklar dilediler

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.