Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Cankul mesajında: “Otizmli çocuklar ve bireylerin sosyal hayatta yer alabilmeleri için bizler her zaman elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nün de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın farkındalıklarını arttırmak vede temel ihtiyaçları olan eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak sürekli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Otizmle mücadele eden vatandaşlarımızın yeniden sağlıklı bir hayata kavuşmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.