Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Cankul mesajında: “Otizmli çocuklar ve bireylerin sosyal hayatta yer alabilmeleri için bizler her zaman elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nün de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın farkındalıklarını arttırmak vede temel ihtiyaçları olan eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak sürekli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Otizmle mücadele eden vatandaşlarımızın yeniden sağlıklı bir hayata kavuşmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı