Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Cankul mesajında: “Otizmli çocuklar ve bireylerin sosyal hayatta yer alabilmeleri için bizler her zaman elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nün de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın farkındalıklarını arttırmak vede temel ihtiyaçları olan eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak sürekli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Otizmle mücadele eden vatandaşlarımızın yeniden sağlıklı bir hayata kavuşmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.