Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut’ta üretim yapan iş adamları ile Ali Osman Sali Parkında yapılan kahvaltıda bir araya geldi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsutlu İş Adamlarına hitaben ‘’ Siz değerli işadamlarımız ilçemiz ekonomisinin lokomotiflerisiniz. Sizler sayesinde hemşehrilerimiz hem ihtiyaçlarını hem de ailelerinin rızkını evlerine götürebiliyor. İlçemizin ekonomik refah seviyesinde ciddi bir etkiniz var. Bu sebeple ilçemizde bizim üzerimize düşen her türlü talebinizi anında yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bizlere istediğiniz an günün her saati 7-24 ulaşabilirsiniz. İlçemize katkılarınızdan dolayı siz işadamlarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Kepsut’ta üretim yapan işadamları adına konuşan Yersa Genel Müdürü Tacettin Demirsu ‘’ Kepsut ilçesinde faaliyet gösteren işadamları olarak bizler de Belediye Başkanımız İsmail Cankul Bey’e her zaman her konuda yanımızda olduğu için ve işlerimizin aksaksız olarak devam etmesinde gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.