Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut’ta üretim yapan iş adamları ile Ali Osman Sali Parkında yapılan kahvaltıda bir araya geldi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsutlu İş Adamlarına hitaben ‘’ Siz değerli işadamlarımız ilçemiz ekonomisinin lokomotiflerisiniz. Sizler sayesinde hemşehrilerimiz hem ihtiyaçlarını hem de ailelerinin rızkını evlerine götürebiliyor. İlçemizin ekonomik refah seviyesinde ciddi bir etkiniz var. Bu sebeple ilçemizde bizim üzerimize düşen her türlü talebinizi anında yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bizlere istediğiniz an günün her saati 7-24 ulaşabilirsiniz. İlçemize katkılarınızdan dolayı siz işadamlarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Kepsut’ta üretim yapan işadamları adına konuşan Yersa Genel Müdürü Tacettin Demirsu ‘’ Kepsut ilçesinde faaliyet gösteren işadamları olarak bizler de Belediye Başkanımız İsmail Cankul Bey’e her zaman her konuda yanımızda olduğu için ve işlerimizin aksaksız olarak devam etmesinde gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı