Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut’ta üretim yapan iş adamları ile Ali Osman Sali Parkında yapılan kahvaltıda bir araya geldi.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsutlu İş Adamlarına hitaben ‘’ Siz değerli işadamlarımız ilçemiz ekonomisinin lokomotiflerisiniz. Sizler sayesinde hemşehrilerimiz hem ihtiyaçlarını hem de ailelerinin rızkını evlerine götürebiliyor. İlçemizin ekonomik refah seviyesinde ciddi bir etkiniz var. Bu sebeple ilçemizde bizim üzerimize düşen her türlü talebinizi anında yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bizlere istediğiniz an günün her saati 7-24 ulaşabilirsiniz. İlçemize katkılarınızdan dolayı siz işadamlarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Kepsut’ta üretim yapan işadamları adına konuşan Yersa Genel Müdürü Tacettin Demirsu ‘’ Kepsut ilçesinde faaliyet gösteren işadamları olarak bizler de Belediye Başkanımız İsmail Cankul Bey’e her zaman her konuda yanımızda olduğu için ve işlerimizin aksaksız olarak devam etmesinde gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim