Kitap Okuma Birincikerine ödül.

İlçe Kaymakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail CankulBENGİ kapsamında her fırsatta öğrencileriniz ile buluşup okuma etkinliklerinde önderlik ederek öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmaya devam ediyorlar.
Bugün ilçe kütüphanemizde düzenlenen okuma etkinliğinde ençok kitap okuyan öğrencilerimize hediyelerini takdim eden Kepsut Kaynakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul "her etkinliğimizde en az bir öğrencimize okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini ve bu süreçte okuma alışkanlığını arttıran öğrencilerimizin çoğaldığını gözlediklerini belirterek zamanla okumayı seven ve gelişen Türkiye'hedeflerinde birer birey olacağımızın teminatı gençlerimiz için herzaman destek olacaklarını açıkladılar.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.