Kitap Okuma Birincikerine ödül.

İlçe Kaymakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail CankulBENGİ kapsamında her fırsatta öğrencileriniz ile buluşup okuma etkinliklerinde önderlik ederek öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmaya devam ediyorlar.
Bugün ilçe kütüphanemizde düzenlenen okuma etkinliğinde ençok kitap okuyan öğrencilerimize hediyelerini takdim eden Kepsut Kaynakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul "her etkinliğimizde en az bir öğrencimize okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini ve bu süreçte okuma alışkanlığını arttıran öğrencilerimizin çoğaldığını gözlediklerini belirterek zamanla okumayı seven ve gelişen Türkiye'hedeflerinde birer birey olacağımızın teminatı gençlerimiz için herzaman destek olacaklarını açıkladılar.

Akçaköy mahallemizde Sena&Yavuz çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık
Kızıloluk mahallemiz sakinlerinin Hıdrellez hayırlarına katıldık,
İlçemiz sakinlerinden Latif Acar'ın cenaze merasimine katıldık. Bu vesile ile kendisine rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.
Balıkesir Ak Parti eski Mv Kasım Bostan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Polis teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümü nedeniyle Belediyemizce ilçe Emniyet Personeli ve Kurum Amirlerimiz ile düzenlediğimiz etkinlikte bir araya geldik.
L tipi kapalı cezaevi müdürü Mustafa Yaşar ve ceza evi Bölük Komutanı jandarma Teğmen Kasımcan Kasımoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim
Baski Genel Müdürü Çemil Şahin ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlşkte toplantımızı gerçekleştirdik.
Balıkesir il Müftüsü sayın Ramazan Topcan ve ilçe Müftümüz Hayati Yelkovan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü sebebiyle ziyaretimizde bulunan ilçe Eminiyet Amir V. Abdulkadir Alçoban ve Emniyet personeline teşekkür ederim