Kitap Okuma Birincikerine ödül.

İlçe Kaymakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail CankulBENGİ kapsamında her fırsatta öğrencileriniz ile buluşup okuma etkinliklerinde önderlik ederek öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmaya devam ediyorlar.
Bugün ilçe kütüphanemizde düzenlenen okuma etkinliğinde ençok kitap okuyan öğrencilerimize hediyelerini takdim eden Kepsut Kaynakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul "her etkinliğimizde en az bir öğrencimize okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini ve bu süreçte okuma alışkanlığını arttıran öğrencilerimizin çoğaldığını gözlediklerini belirterek zamanla okumayı seven ve gelişen Türkiye'hedeflerinde birer birey olacağımızın teminatı gençlerimiz için herzaman destek olacaklarını açıkladılar.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.