Kitap Okuma Birincikerine ödül.

İlçe Kaymakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail CankulBENGİ kapsamında her fırsatta öğrencileriniz ile buluşup okuma etkinliklerinde önderlik ederek öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmaya devam ediyorlar.
Bugün ilçe kütüphanemizde düzenlenen okuma etkinliğinde ençok kitap okuyan öğrencilerimize hediyelerini takdim eden Kepsut Kaynakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul "her etkinliğimizde en az bir öğrencimize okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini ve bu süreçte okuma alışkanlığını arttıran öğrencilerimizin çoğaldığını gözlediklerini belirterek zamanla okumayı seven ve gelişen Türkiye'hedeflerinde birer birey olacağımızın teminatı gençlerimiz için herzaman destek olacaklarını açıkladılar.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı