İlçemiz Yenice mahalle sakinlerinden Ahmet Okumuş dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Okumuş ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Okumuş ailesini bu acılı gününde yanlız bırakmadı.
Genç yaşta vefaatı ile tüm sevenlerini yasa boğan Merhum Ahmet Okumuş Yenice mahalle merkez camiinde kılınan öğlen namazına müteakıben yine Yenice mahalle mezarlığına defnedildi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul cenaze namazına katılarak ailenin acısını paylaştı.
Okumuş Ailesine taziye dileklerinde bulunan Başkan Cankul, Merhum Ahmet Okumuş için Allah'tan rahmet geride kalanları için sabırlıklar diledi.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.