İlçemiz Yenice mahalle sakinlerinden Ahmet Okumuş dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Okumuş ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Okumuş ailesini bu acılı gününde yanlız bırakmadı.
Genç yaşta vefaatı ile tüm sevenlerini yasa boğan Merhum Ahmet Okumuş Yenice mahalle merkez camiinde kılınan öğlen namazına müteakıben yine Yenice mahalle mezarlığına defnedildi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul cenaze namazına katılarak ailenin acısını paylaştı.
Okumuş Ailesine taziye dileklerinde bulunan Başkan Cankul, Merhum Ahmet Okumuş için Allah'tan rahmet geride kalanları için sabırlıklar diledi.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi