Merhume Hatice Yanıkduman öğlen namazına müteakıben kılınan cenaze namazı ile Yenice Mahalle mezarlığına defnedildi.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulcenaze namazına katılarak Yanıkduman ailesinin acı gününde yanlız bırakmadı.
Yoğun kalabalığın katıldığı cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedilen merhume için Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Allahtan rahmet geride kalanlara sabırlıklar dilediler.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.