Merhume Hatice Yanıkduman öğlen namazına müteakıben kılınan cenaze namazı ile Yenice Mahalle mezarlığına defnedildi.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulcenaze namazına katılarak Yanıkduman ailesinin acı gününde yanlız bırakmadı.
Yoğun kalabalığın katıldığı cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedilen merhume için Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Allahtan rahmet geride kalanlara sabırlıklar dilediler.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi