Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Afrin’de şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan İsmail Cankul mesajında;

“Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarıyla mücadele ederken şehit düşen bütün kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Dualarımız, Anavatanımız için canlarını ortaya koyan kahraman askerlerimizle beraberdir. Yüce Türk Milletinin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına inancımız tamdır. Bu haklı mücadelede Türkiyemizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin yanındayız.” Dedi.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi