Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Afrin’de şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan İsmail Cankul mesajında;

“Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarıyla mücadele ederken şehit düşen bütün kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Dualarımız, Anavatanımız için canlarını ortaya koyan kahraman askerlerimizle beraberdir. Yüce Türk Milletinin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına inancımız tamdır. Bu haklı mücadelede Türkiyemizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin yanındayız.” Dedi.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.