Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul eski Belediye Başkanımız merhum Burhan Alkan'ın vefaat yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul eski Belediye Başkanımız merhum Burhan Alkan'ın vefaat yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Cankul mesjında; "1989 - 1999 (2 dönem - 10 yıl) ileçmize hizmet eden ve 28.02.2000 yılında vefaat eden değerli büyüğümüz merhum Burhan Alkan'ı rahmet ve saygıyla anıyorum. Allah rahmetini eksik etmesin." sözlerini kaydetti

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'Yİ ZİYARET ETTİ.
19 Eylül Gaziler günü dolasıyla Atatürk Anıtına Gazilerimiz ile birlikte Çelenk bıraktık. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bütün gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Kepsut Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılıöncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.
Belediye Başkanı İsmail'Cankul dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özge&İbrahim çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Bostan ve Ersöz ailelerine de hayırlı olsun.
İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla devam ediyor.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL BANDIRMA GÜREŞLERİNE KATILDI