Kepsut da devam eden 9. Balıkesir Tarım Fuarı etkinlikleri kapsamında Kepsut Belediyesi tarafından düzenlenen​ Atlı Okçuluk ve savaş sanatları gösterisi düzenlendi

Kepsut Belediyesi önünde toplanan gösteri ekibi ile birlikte Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul halkı selamlayarak Fuar alanına hareket etti. Kapalı Pazar yerinde devam etmekte olan 9. Balıkesir Tarım Fuarı arkasında Halk oyunları gösterisi ile devam etti. Karesi Atlı Okçuluk ve savaş sanatları kulübünün gösterisinden önce Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul at üzerinde gösteri yaparak etkinliğe katılanları coşturdu. Büyük beğeni alan Cankul halkı selamladıktan sonra Karesi Atlı Okçuluk ve savaş sanatları kulübünün gösterisi başladı. Fuara gelen misafirler ve Kepsutluların büyük ilgi gösterdiği etkinlik at üzerinde ok atma, kabak atışı ve at üzerinde akrobasi gösterileri ile sona erdi.

KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ'Yİ ZİYARET ETTİ.
19 Eylül Gaziler günü dolasıyla Atatürk Anıtına Gazilerimiz ile birlikte Çelenk bıraktık. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bütün gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.
Kepsut Belediyesi, 2018-2019 eğitim yılıöncesinde yine güzel bir hizmete daha imza attı.
Belediye Başkanı İsmail'Cankul dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özge&İbrahim çiftinin düğün cemiyetlerine katılarak nikah akitlerini gerçekleştirdik. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Bostan ve Ersöz ailelerine de hayırlı olsun.
İlçemiz Zübeyde Hanım Caddesinde sıcak asfalt çalışmaları ekiplerimiz tarafından hızla devam ediyor.
2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL BANDIRMA GÜREŞLERİNE KATILDI