Kepsut da devam eden 9. Balıkesir Tarım Fuarı etkinlikleri kapsamında Kepsut Belediyesi tarafından düzenlenen​ Atlı Okçuluk ve savaş sanatları gösterisi düzenlendi

Kepsut Belediyesi önünde toplanan gösteri ekibi ile birlikte Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul halkı selamlayarak Fuar alanına hareket etti. Kapalı Pazar yerinde devam etmekte olan 9. Balıkesir Tarım Fuarı arkasında Halk oyunları gösterisi ile devam etti. Karesi Atlı Okçuluk ve savaş sanatları kulübünün gösterisinden önce Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul at üzerinde gösteri yaparak etkinliğe katılanları coşturdu. Büyük beğeni alan Cankul halkı selamladıktan sonra Karesi Atlı Okçuluk ve savaş sanatları kulübünün gösterisi başladı. Fuara gelen misafirler ve Kepsutluların büyük ilgi gösterdiği etkinlik at üzerinde ok atma, kabak atışı ve at üzerinde akrobasi gösterileri ile sona erdi.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi