Kepsut da devam eden 9. Balıkesir Tarım Fuarı etkinlikleri kapsamında Kepsut Belediyesi tarafından düzenlenen​ Atlı Okçuluk ve savaş sanatları gösterisi düzenlendi

Kepsut Belediyesi önünde toplanan gösteri ekibi ile birlikte Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul halkı selamlayarak Fuar alanına hareket etti. Kapalı Pazar yerinde devam etmekte olan 9. Balıkesir Tarım Fuarı arkasında Halk oyunları gösterisi ile devam etti. Karesi Atlı Okçuluk ve savaş sanatları kulübünün gösterisinden önce Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul at üzerinde gösteri yaparak etkinliğe katılanları coşturdu. Büyük beğeni alan Cankul halkı selamladıktan sonra Karesi Atlı Okçuluk ve savaş sanatları kulübünün gösterisi başladı. Fuara gelen misafirler ve Kepsutluların büyük ilgi gösterdiği etkinlik at üzerinde ok atma, kabak atışı ve at üzerinde akrobasi gösterileri ile sona erdi.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.