Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Afrin'de devam eden "Zeytin Dalı" operasyonu hakkında mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Afrin'de devam eden "Zeytin Dalı" operasyonu hakkında mesaj yayınladı.
Başkan Cankul mesajında; “Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20 Ocak 2018 saat 17.00'den itibaren "Zeytin Dalı Harekâtı" devam etmektedir.
Bu harekatta Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve geleceğimiz için şehit olan tüm kardeşlerime Allah'tan rahmet yakınlarına ve Aziz Türk milletime başsağlığı diliyorum." sözlerini kaydetti.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi