Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Afrin'de devam eden "Zeytin Dalı" operasyonu hakkında mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Afrin'de devam eden "Zeytin Dalı" operasyonu hakkında mesaj yayınladı.
Başkan Cankul mesajında; “Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20 Ocak 2018 saat 17.00'den itibaren "Zeytin Dalı Harekâtı" devam etmektedir.
Bu harekatta Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve geleceğimiz için şehit olan tüm kardeşlerime Allah'tan rahmet yakınlarına ve Aziz Türk milletime başsağlığı diliyorum." sözlerini kaydetti.

.