Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul bugün ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerinde Eşeler mahallemizi ziyaret etti

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul bugün ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerinde Eşeler mahallemizi ziyaret etti. Ziyaretlere eski dönem Kepsut Ak Parti ilçe Başkanı Barış Kırgöz de katıldı.
Başkan Cankul mahallemizde yapılan parke taş çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinlerimizin dilek ve önerilerini aldı. Çalışmaların eksiksiz ve hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Cankul Cuma namazını da Eşeler'li hemşehrilerimiz ile eda etti.

Kepsut ilçesinde düzenlenen yağlı güreşler nefes kesti.
S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı