Başkan Cankul güne pazar yerinde hemşehrileri ile başladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabahın erken saatlerinden itibaren pazar yerinde kırsal mahallelerden gelen hemşehrilerimiz ile buluşarak sohbet etti.
Hemşehrilerimizde bu duruma alıştıklarını ve memnun olduklarını ifade ederek;
"Bizim başkanımız halkın adamı nezaman ihtiyacımız olsa o bizi bulur, biz nezaman sohbet etmek istesek direk kendisine ulaşıyoruz bizim başkanımız halkın başkanı" ifadelerinde bulundular.

Bu yıl 9.su gerçekleştirilen Balıkesir Tarım Fuarı, Kepsut’ta açıldı.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Meclisi 1. Oturum toplantısına katıldı.
Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Müdür Yardımcıları Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Afrin'de devam eden "Zeytin Dalı" operasyonu hakkında mesaj yayınladı.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul bugün ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerinde Eşeler mahallemizi ziyaret etti
Kafkas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sevinç Özden ve Balıkesir Adige Çerkes Kültür Derneği Başkanı Erhan Savkaf yönetim kurul üyeleri ile birlikte Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret ettiler.
Kepsut ilçesinde ilköğretim birinci sınıflarda okuyan öğrencilere Kepsut Belediyesi tarafından Doğru Hamlelerde buluşalım projesi kapsamında satranç takımı dağıtıldı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün de güne Servet Mahallemizde başladı.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.