Başkan Cankul güne pazar yerinde hemşehrileri ile başladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabahın erken saatlerinden itibaren pazar yerinde kırsal mahallelerden gelen hemşehrilerimiz ile buluşarak sohbet etti.
Hemşehrilerimizde bu duruma alıştıklarını ve memnun olduklarını ifade ederek;
"Bizim başkanımız halkın adamı nezaman ihtiyacımız olsa o bizi bulur, biz nezaman sohbet etmek istesek direk kendisine ulaşıyoruz bizim başkanımız halkın başkanı" ifadelerinde bulundular.

Kepsut ilçesinde düzenlenen yağlı güreşler nefes kesti.
S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı