Başkan Cankul güne pazar yerinde hemşehrileri ile başladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabahın erken saatlerinden itibaren pazar yerinde kırsal mahallelerden gelen hemşehrilerimiz ile buluşarak sohbet etti.
Hemşehrilerimizde bu duruma alıştıklarını ve memnun olduklarını ifade ederek;
"Bizim başkanımız halkın adamı nezaman ihtiyacımız olsa o bizi bulur, biz nezaman sohbet etmek istesek direk kendisine ulaşıyoruz bizim başkanımız halkın başkanı" ifadelerinde bulundular.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.