Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Perşembe günü BBB Başkanı Sayın Zekai Kafaoğlu'nun ilçemizi ziyaret programı gerçekleşmişti. Bu ziyaret ile Başkan Cankul Kırsal mahallelerimize verdiği hizmetlerin değerini ön planda çıkartarak; bu hizmetleri belirlerken kırsalda hemşehrilerimiz ile her fırsatta görüşerek ihtiyaçları yerinde görüp istişareler sayesinde yapıyor.
Başkan Cankul bugün yine kırsal mahallemiz Serçeören'i ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluştu. Mahallemizde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Cankul Cuma namazınıda hemşehrilerimiz ile eda ederek namaz çıkılı hasbihal etti.

Bu yıl 9.su gerçekleştirilen Balıkesir Tarım Fuarı, Kepsut’ta açıldı.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Meclisi 1. Oturum toplantısına katıldı.
Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Müdür Yardımcıları Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Afrin'de devam eden "Zeytin Dalı" operasyonu hakkında mesaj yayınladı.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul bugün ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerinde Eşeler mahallemizi ziyaret etti
Kafkas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sevinç Özden ve Balıkesir Adige Çerkes Kültür Derneği Başkanı Erhan Savkaf yönetim kurul üyeleri ile birlikte Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret ettiler.
Başkan Cankul güne pazar yerinde hemşehrileri ile başladı.
Kepsut ilçesinde ilköğretim birinci sınıflarda okuyan öğrencilere Kepsut Belediyesi tarafından Doğru Hamlelerde buluşalım projesi kapsamında satranç takımı dağıtıldı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün de güne Servet Mahallemizde başladı.