Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Perşembe günü BBB Başkanı Sayın Zekai Kafaoğlu'nun ilçemizi ziyaret programı gerçekleşmişti. Bu ziyaret ile Başkan Cankul Kırsal mahallelerimize verdiği hizmetlerin değerini ön planda çıkartarak; bu hizmetleri belirlerken kırsalda hemşehrilerimiz ile her fırsatta görüşerek ihtiyaçları yerinde görüp istişareler sayesinde yapıyor.
Başkan Cankul bugün yine kırsal mahallemiz Serçeören'i ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluştu. Mahallemizde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Cankul Cuma namazınıda hemşehrilerimiz ile eda ederek namaz çıkılı hasbihal etti.

Kepsut Anaokulu Öğrencileri Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Başkan Cankul'u ziyaret etti.
125. Yıl YİBO Öğrencilerinden ziyaret
Şehrimize konfor güven ve yenilikler için hizmet etmeye devam ediyoruz.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kasım Ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleşti
Kepsut Belediye Başkanı ismail Cankuıl Belediye Başkan Adaylarını makamında kabul etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 125. Yıl Yibo okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerine katıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yılı sebebi ile gerçekleştirilen anma töreni gerçekleştirildi
İlçemiz Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor, Cumhuriyet meydanımızda tamamlanan başarılı testler sonucu meşalemizi yaktık. Vefalı Yurdumuza hayırlı olsun.