Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Perşembe günü BBB Başkanı Sayın Zekai Kafaoğlu'nun ilçemizi ziyaret programı gerçekleşmişti. Bu ziyaret ile Başkan Cankul Kırsal mahallelerimize verdiği hizmetlerin değerini ön planda çıkartarak; bu hizmetleri belirlerken kırsalda hemşehrilerimiz ile her fırsatta görüşerek ihtiyaçları yerinde görüp istişareler sayesinde yapıyor.
Başkan Cankul bugün yine kırsal mahallemiz Serçeören'i ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluştu. Mahallemizde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Cankul Cuma namazınıda hemşehrilerimiz ile eda ederek namaz çıkılı hasbihal etti.

Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı
KEPSUT HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILIŞI YAPILDI.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine katıldı.
Kepsut Anaokul öğrencilerinin Gösterileri büyük beğeni topladı.
Kepsut ilçesinde bir asırdır unutulmaya yüz tutan Yağcıbedir halısı dokuma kültürü yeniden canlanıyor
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle sohbet etti
Mahalle hayırlarına ziyaretler
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçemizde hızla devam etmekte olan Doğalgaz dağıtım çalışmalarını yerinde inceledi