Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Perşembe günü BBB Başkanı Sayın Zekai Kafaoğlu'nun ilçemizi ziyaret programı gerçekleşmişti. Bu ziyaret ile Başkan Cankul Kırsal mahallelerimize verdiği hizmetlerin değerini ön planda çıkartarak; bu hizmetleri belirlerken kırsalda hemşehrilerimiz ile her fırsatta görüşerek ihtiyaçları yerinde görüp istişareler sayesinde yapıyor.
Başkan Cankul bugün yine kırsal mahallemiz Serçeören'i ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluştu. Mahallemizde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Cankul Cuma namazınıda hemşehrilerimiz ile eda ederek namaz çıkılı hasbihal etti.

.