Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul ilçemiz kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Perşembe günü BBB Başkanı Sayın Zekai Kafaoğlu'nun ilçemizi ziyaret programı gerçekleşmişti. Bu ziyaret ile Başkan Cankul Kırsal mahallelerimize verdiği hizmetlerin değerini ön planda çıkartarak; bu hizmetleri belirlerken kırsalda hemşehrilerimiz ile her fırsatta görüşerek ihtiyaçları yerinde görüp istişareler sayesinde yapıyor.
Başkan Cankul bugün yine kırsal mahallemiz Serçeören'i ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluştu. Mahallemizde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Cankul Cuma namazınıda hemşehrilerimiz ile eda ederek namaz çıkılı hasbihal etti.

Kepsut ilçesinde düzenlenen yağlı güreşler nefes kesti.
S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı