KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul güne sabahın erken saatlerinde kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar ile birlikte başlıyor.

Güne Eşeler Mahallesinde sabahın erken saatlerinde gelerek başlayan Başkan Cankul Kahvehanede bulunan vatandaşlar ile çay içip sohbet etti. Daha sonra vatandaşlar ile birlikte Eşeler Mahallesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Belediyesince yapılan işleri birlikte incelediler. Yapılan ve yapılmakta olan hizmetler hakkında vatandaşların görüşlerini dinleyen Başkan Cankul ‘’ İlçemizde Merkez Kırsal ayırt etmeden tüm ilçemizin her santimetrekaresinde hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Belediyesi olarak imkânlarımızın ve gücümüzün son limiti ile çalışıyoruz. Sizlerin bize verdiği bu destek çalışma azmimizi daha da arttırıyor. İnşallah hep birlikte Tüm Kepsutlular el ele vererek ilçemizi istediğimiz noktaya taşıyacağız. Bizlere gösterdiğiniz samimiyetiniz ve desteğiniz olduğu sürece bize uyku haram dinlenmek haram biz Vefalı yurt Kepsut için ne yapsak azdır. ‘’ dedi.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.