KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul güne sabahın erken saatlerinde kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar ile birlikte başlıyor.

Güne Eşeler Mahallesinde sabahın erken saatlerinde gelerek başlayan Başkan Cankul Kahvehanede bulunan vatandaşlar ile çay içip sohbet etti. Daha sonra vatandaşlar ile birlikte Eşeler Mahallesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Belediyesince yapılan işleri birlikte incelediler. Yapılan ve yapılmakta olan hizmetler hakkında vatandaşların görüşlerini dinleyen Başkan Cankul ‘’ İlçemizde Merkez Kırsal ayırt etmeden tüm ilçemizin her santimetrekaresinde hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Belediyesi olarak imkânlarımızın ve gücümüzün son limiti ile çalışıyoruz. Sizlerin bize verdiği bu destek çalışma azmimizi daha da arttırıyor. İnşallah hep birlikte Tüm Kepsutlular el ele vererek ilçemizi istediğimiz noktaya taşıyacağız. Bizlere gösterdiğiniz samimiyetiniz ve desteğiniz olduğu sürece bize uyku haram dinlenmek haram biz Vefalı yurt Kepsut için ne yapsak azdır. ‘’ dedi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı