KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul güne sabahın erken saatlerinde kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar ile birlikte başlıyor.

Güne Eşeler Mahallesinde sabahın erken saatlerinde gelerek başlayan Başkan Cankul Kahvehanede bulunan vatandaşlar ile çay içip sohbet etti. Daha sonra vatandaşlar ile birlikte Eşeler Mahallesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Belediyesince yapılan işleri birlikte incelediler. Yapılan ve yapılmakta olan hizmetler hakkında vatandaşların görüşlerini dinleyen Başkan Cankul ‘’ İlçemizde Merkez Kırsal ayırt etmeden tüm ilçemizin her santimetrekaresinde hizmetlerimiz aralıksız sürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Belediyesi olarak imkânlarımızın ve gücümüzün son limiti ile çalışıyoruz. Sizlerin bize verdiği bu destek çalışma azmimizi daha da arttırıyor. İnşallah hep birlikte Tüm Kepsutlular el ele vererek ilçemizi istediğimiz noktaya taşıyacağız. Bizlere gösterdiğiniz samimiyetiniz ve desteğiniz olduğu sürece bize uyku haram dinlenmek haram biz Vefalı yurt Kepsut için ne yapsak azdır. ‘’ dedi.

İHH Balıkesir İl Başkanı Erman Elhan ve ekibi Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün güne Kalburcu Mahallemizde başladı. Sabah namazını Kalburcu Mahallemizde kıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte simit ve çay ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Mahmudiye Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar mahallemizi ziyaret etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye işçileri ile birlikte fidan dikti.
Kepsut Belesiye Başkanı İsmail Cankul güne Eşeler Mahallemizi ziyaret ederek başladı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında ilçede görev yapan imamlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabah namazında Yenice mahallemizde hemşehrilerimiz ile başladığı güne kahvaltıda kanaat önderlerimiz ile devam etti.
Sohbet hemşehrilerimizden çaylar Başkan Cankul'dan.
Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.