Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında ilçede görev yapan imamlar ile kahvaltıda bir araya geldi. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul yaptığı konuşmada ‘’ İlçemizde başlattığımız değişik kesimlerle bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. İlçemizin geleceği, neslimizin geleceği için istişareler yapıyoruz. Bugün de ilçemizde görev yapan siz değerli imam arkadaşlarımızla bir araya gelelim dedik. İnsanlara güven telkin eden yol gösterecek aydın kişilersiniz. Sadece 5 vakit ezan okuyup Namaz kıldırmakla görevli değilsiniz. İnsanlarımız sizlere güvendikleri gibi kimseye güvenmezler. Doğruluğu dürüstlüğü sizden öğrenirler, bu sebeple sizin üzerinizde büyük sorumluluk var. Doğumdan ölüme kadar her zaman insanlarımızın yanındasınız. Kaymakamlığın, Belediyenin ve diğer kurumların sorumluluğundan daha fazla sorumluluğunuz var. Sizler görev yaptığınız yerlerin en aydınlatıcı kişilerisiniz. Dedi

İHH Balıkesir İl Başkanı Erman Elhan ve ekibi Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün güne Kalburcu Mahallemizde başladı. Sabah namazını Kalburcu Mahallemizde kıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte simit ve çay ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Mahmudiye Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar mahallemizi ziyaret etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye işçileri ile birlikte fidan dikti.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.
Kepsut Belesiye Başkanı İsmail Cankul güne Eşeler Mahallemizi ziyaret ederek başladı
Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabah namazında Yenice mahallemizde hemşehrilerimiz ile başladığı güne kahvaltıda kanaat önderlerimiz ile devam etti.
Sohbet hemşehrilerimizden çaylar Başkan Cankul'dan.
Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.