Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi. Etkinlik Kepsut Kaymakamı Murat Atıci, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Gençlik Spor Müd. Şerif Bayar İlçe Milli Eğitim Müd. Erdal Durmuş'un Katılımıyla gerçekleştirildi.

Aynı zamanda Okullar ve Spor kulüpleri için Balıkesir Valiliği, BBB Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü Kepsut Kaymakamlığı, Kepsut Belediye Başkanlığı, Gençlikspor ilçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim ilçe Müdürlüğünün yürüttüğü "Sporda Yetenek 10’la Gelecek" projesi kapsamında ilk etapta 5 branş taki (voleybol,batminton,dart,Bocce,Hemsboll ) Spor malzemeleri Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul tarafından Oktay Koçman Ortaokulu, Kepsut Anadolu Lisesi ve Kepsut ÇP Lisesi öğrencilerine teslim edildi.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.