Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi. Etkinlik Kepsut Kaymakamı Murat Atıci, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Gençlik Spor Müd. Şerif Bayar İlçe Milli Eğitim Müd. Erdal Durmuş'un Katılımıyla gerçekleştirildi.

Aynı zamanda Okullar ve Spor kulüpleri için Balıkesir Valiliği, BBB Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü Kepsut Kaymakamlığı, Kepsut Belediye Başkanlığı, Gençlikspor ilçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim ilçe Müdürlüğünün yürüttüğü "Sporda Yetenek 10’la Gelecek" projesi kapsamında ilk etapta 5 branş taki (voleybol,batminton,dart,Bocce,Hemsboll ) Spor malzemeleri Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul tarafından Oktay Koçman Ortaokulu, Kepsut Anadolu Lisesi ve Kepsut ÇP Lisesi öğrencilerine teslim edildi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı