Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi. Etkinlik Kepsut Kaymakamı Murat Atıci, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Gençlik Spor Müd. Şerif Bayar İlçe Milli Eğitim Müd. Erdal Durmuş'un Katılımıyla gerçekleştirildi.

Aynı zamanda Okullar ve Spor kulüpleri için Balıkesir Valiliği, BBB Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü Kepsut Kaymakamlığı, Kepsut Belediye Başkanlığı, Gençlikspor ilçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim ilçe Müdürlüğünün yürüttüğü "Sporda Yetenek 10’la Gelecek" projesi kapsamında ilk etapta 5 branş taki (voleybol,batminton,dart,Bocce,Hemsboll ) Spor malzemeleri Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul tarafından Oktay Koçman Ortaokulu, Kepsut Anadolu Lisesi ve Kepsut ÇP Lisesi öğrencilerine teslim edildi.

Akçaköy mahallemizde Karakobak ve Aydın ailelerinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık.
BBB Genel sekreter yardımcısı Cemil Şahin ile Sedde Boyu projesi çalışma alanını incelemede bulunduk
Ekiplerimizin çalışmaları ilçemizin dört biryanında devam ediyor,
İlçemize kazandırdığımız Doğalgaz projemiz tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemize bir büyük proje daha kazandırmanın heycanını yaşıyoruz
Susurluk ilçemizde Mehtap İclal & Enes Kural çiftinin nikah törenlerine katılarak nikah şahitliği ile bu mutlu günlerine iştirak ettik
Büşra & Mehmet Kolas çiftinin cemiyetine katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Kendilerine bir ömür boyu saadet ve mutluluklar diliyorum.
Sabah namazını İlçe Müftümüz Hayati Yelkovan ve gençlerimiz ile birlite kıldıktan sonra hep birlikte kahvaltı yaptık.
İlçemiz Müftülüğü tarafından hazırlanan “Camiler ve Din görevlileri haftası” münasebetiyle Balıkesir Müftümüz Ramazan Topcan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Kaymakamımız Murat Atıcı ve Ak Parti ilçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ile birlikte katıldık.
İlçemiz Yenice Mahallemizde asfaltlanan ve asfaltlama yapılacak olan yerlerin çalışmalarını inceledik ve hemşehrilerimiz ile yapılan çalışmaları değerlendirdik.