Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.

Kepsut Belediyesi Ali Osman Sali parkında düzenlenen kahvaltı programda Cemaat ve Kanaat önderleri ile bir araya gelen Başkan Cankul İlçemizin her alanda gelişimi için gösterdiği birlik beraberliğin devamı ve bu konudaki istikrarın önemini vurgulayarak konuşmasında;
“Bizler ilçemizin gelişmesi, hemşerilerimize daha iyi hizmet ve yatırımların kazandırılması için üzerimize düşen görevleri yapma gayreti içindeyiz. Gücümüzü birlik ve beraberlikten alırız, bu birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük güzelliğimiz ve geleneğimizdir, her şeyden önce bir olalım iri olalım diri olalım. Bu tür etkinlikler, kaynaşmayı sağladığı gibi ilçemizin sorunlarını da çözme noktasında etkili olmaktadır. Kepsut’umuzda her anlamda gelişmiş bir ilçe olma yolunda büyük adımlar atmaktayız yine bu hizmetleri birbirimizden aldığımız güç ve destek ile başarıyoruz, bu tür etkinlikleri tekrar ederek daha güzel daha refah düzeyi yüksek bir ilçe ve ülke haline gelebiliriz.” sözlerine yer verdi.

Akçaköy mahallemizde Karakobak ve Aydın ailelerinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık.
BBB Genel sekreter yardımcısı Cemil Şahin ile Sedde Boyu projesi çalışma alanını incelemede bulunduk
Ekiplerimizin çalışmaları ilçemizin dört biryanında devam ediyor,
İlçemize kazandırdığımız Doğalgaz projemiz tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemize bir büyük proje daha kazandırmanın heycanını yaşıyoruz
Susurluk ilçemizde Mehtap İclal & Enes Kural çiftinin nikah törenlerine katılarak nikah şahitliği ile bu mutlu günlerine iştirak ettik
Büşra & Mehmet Kolas çiftinin cemiyetine katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Kendilerine bir ömür boyu saadet ve mutluluklar diliyorum.
Sabah namazını İlçe Müftümüz Hayati Yelkovan ve gençlerimiz ile birlite kıldıktan sonra hep birlikte kahvaltı yaptık.
İlçemiz Müftülüğü tarafından hazırlanan “Camiler ve Din görevlileri haftası” münasebetiyle Balıkesir Müftümüz Ramazan Topcan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Kaymakamımız Murat Atıcı ve Ak Parti ilçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ile birlikte katıldık.
İlçemiz Yenice Mahallemizde asfaltlanan ve asfaltlama yapılacak olan yerlerin çalışmalarını inceledik ve hemşehrilerimiz ile yapılan çalışmaları değerlendirdik.