Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.

Kepsut Belediyesi Ali Osman Sali parkında düzenlenen kahvaltı programda Cemaat ve Kanaat önderleri ile bir araya gelen Başkan Cankul İlçemizin her alanda gelişimi için gösterdiği birlik beraberliğin devamı ve bu konudaki istikrarın önemini vurgulayarak konuşmasında;
“Bizler ilçemizin gelişmesi, hemşerilerimize daha iyi hizmet ve yatırımların kazandırılması için üzerimize düşen görevleri yapma gayreti içindeyiz. Gücümüzü birlik ve beraberlikten alırız, bu birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük güzelliğimiz ve geleneğimizdir, her şeyden önce bir olalım iri olalım diri olalım. Bu tür etkinlikler, kaynaşmayı sağladığı gibi ilçemizin sorunlarını da çözme noktasında etkili olmaktadır. Kepsut’umuzda her anlamda gelişmiş bir ilçe olma yolunda büyük adımlar atmaktayız yine bu hizmetleri birbirimizden aldığımız güç ve destek ile başarıyoruz, bu tür etkinlikleri tekrar ederek daha güzel daha refah düzeyi yüksek bir ilçe ve ülke haline gelebiliriz.” sözlerine yer verdi.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.