Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.

Kepsut Belediyesi Ali Osman Sali parkında düzenlenen kahvaltı programda Cemaat ve Kanaat önderleri ile bir araya gelen Başkan Cankul İlçemizin her alanda gelişimi için gösterdiği birlik beraberliğin devamı ve bu konudaki istikrarın önemini vurgulayarak konuşmasında;
“Bizler ilçemizin gelişmesi, hemşerilerimize daha iyi hizmet ve yatırımların kazandırılması için üzerimize düşen görevleri yapma gayreti içindeyiz. Gücümüzü birlik ve beraberlikten alırız, bu birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük güzelliğimiz ve geleneğimizdir, her şeyden önce bir olalım iri olalım diri olalım. Bu tür etkinlikler, kaynaşmayı sağladığı gibi ilçemizin sorunlarını da çözme noktasında etkili olmaktadır. Kepsut’umuzda her anlamda gelişmiş bir ilçe olma yolunda büyük adımlar atmaktayız yine bu hizmetleri birbirimizden aldığımız güç ve destek ile başarıyoruz, bu tür etkinlikleri tekrar ederek daha güzel daha refah düzeyi yüksek bir ilçe ve ülke haline gelebiliriz.” sözlerine yer verdi.

İHH Balıkesir İl Başkanı Erman Elhan ve ekibi Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün güne Kalburcu Mahallemizde başladı. Sabah namazını Kalburcu Mahallemizde kıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte simit ve çay ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Mahmudiye Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar mahallemizi ziyaret etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye işçileri ile birlikte fidan dikti.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.
Kepsut Belesiye Başkanı İsmail Cankul güne Eşeler Mahallemizi ziyaret ederek başladı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında ilçede görev yapan imamlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabah namazında Yenice mahallemizde hemşehrilerimiz ile başladığı güne kahvaltıda kanaat önderlerimiz ile devam etti.
Sohbet hemşehrilerimizden çaylar Başkan Cankul'dan.