Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.

Kepsut Kaymakamı Murat Atıci ve Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankulilçemiz Cemaat ve Kanaat önderleri ile buluştu.

Kepsut Belediyesi Ali Osman Sali parkında düzenlenen kahvaltı programda Cemaat ve Kanaat önderleri ile bir araya gelen Başkan Cankul İlçemizin her alanda gelişimi için gösterdiği birlik beraberliğin devamı ve bu konudaki istikrarın önemini vurgulayarak konuşmasında;
“Bizler ilçemizin gelişmesi, hemşerilerimize daha iyi hizmet ve yatırımların kazandırılması için üzerimize düşen görevleri yapma gayreti içindeyiz. Gücümüzü birlik ve beraberlikten alırız, bu birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük güzelliğimiz ve geleneğimizdir, her şeyden önce bir olalım iri olalım diri olalım. Bu tür etkinlikler, kaynaşmayı sağladığı gibi ilçemizin sorunlarını da çözme noktasında etkili olmaktadır. Kepsut’umuzda her anlamda gelişmiş bir ilçe olma yolunda büyük adımlar atmaktayız yine bu hizmetleri birbirimizden aldığımız güç ve destek ile başarıyoruz, bu tür etkinlikleri tekrar ederek daha güzel daha refah düzeyi yüksek bir ilçe ve ülke haline gelebiliriz.” sözlerine yer verdi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı