Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Mevlana Celaleddin Rumi Hazretleri, vuslata erişinin 744. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul
Başkan Cankul mesajında; Şeb-i Arus Vuslat gecesi 17 Aralık ve vefatının 744’üncü yıldönümünde Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin manevi derinliğini bir kez daha hatırlamakve hatırlatmak ile, insanlığın mutluluğu, toplumların huzur ve barışını amaçlayan felsefesini daha iyi anlıyoruz. Allah sevgisiyle yoğrulan, kendini İslam’a adamış Mevlana’nın ışığıyla aydınlanan yolda ilerlemeye, öğretilerini özümsemeye devam etmeliyiz. Ülke olarak, bölge olarak özellikle şu günlerde birbirimize daha sıkı kenetlenerek birlik ve beraberlik ile yaşanan sıkıntıları atlatabileceğimize inanıyorum, bu vesile ile Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyoruz." sözlerini kaydetti.

İHH Balıkesir İl Başkanı Erman Elhan ve ekibi Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün güne Kalburcu Mahallemizde başladı. Sabah namazını Kalburcu Mahallemizde kıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte simit ve çay ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Mahmudiye Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar mahallemizi ziyaret etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye işçileri ile birlikte fidan dikti.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.
Kepsut Belesiye Başkanı İsmail Cankul güne Eşeler Mahallemizi ziyaret ederek başladı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında ilçede görev yapan imamlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabah namazında Yenice mahallemizde hemşehrilerimiz ile başladığı güne kahvaltıda kanaat önderlerimiz ile devam etti.
Sohbet hemşehrilerimizden çaylar Başkan Cankul'dan.