Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Mevlana Celaleddin Rumi Hazretleri, vuslata erişinin 744. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul
Başkan Cankul mesajında; Şeb-i Arus Vuslat gecesi 17 Aralık ve vefatının 744’üncü yıldönümünde Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin manevi derinliğini bir kez daha hatırlamakve hatırlatmak ile, insanlığın mutluluğu, toplumların huzur ve barışını amaçlayan felsefesini daha iyi anlıyoruz. Allah sevgisiyle yoğrulan, kendini İslam’a adamış Mevlana’nın ışığıyla aydınlanan yolda ilerlemeye, öğretilerini özümsemeye devam etmeliyiz. Ülke olarak, bölge olarak özellikle şu günlerde birbirimize daha sıkı kenetlenerek birlik ve beraberlik ile yaşanan sıkıntıları atlatabileceğimize inanıyorum, bu vesile ile Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyoruz." sözlerini kaydetti.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı