Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul Mevlana Celaleddin Rumi Hazretleri, vuslata erişinin 744. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul
Başkan Cankul mesajında; Şeb-i Arus Vuslat gecesi 17 Aralık ve vefatının 744’üncü yıldönümünde Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin manevi derinliğini bir kez daha hatırlamakve hatırlatmak ile, insanlığın mutluluğu, toplumların huzur ve barışını amaçlayan felsefesini daha iyi anlıyoruz. Allah sevgisiyle yoğrulan, kendini İslam’a adamış Mevlana’nın ışığıyla aydınlanan yolda ilerlemeye, öğretilerini özümsemeye devam etmeliyiz. Ülke olarak, bölge olarak özellikle şu günlerde birbirimize daha sıkı kenetlenerek birlik ve beraberlik ile yaşanan sıkıntıları atlatabileceğimize inanıyorum, bu vesile ile Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyoruz." sözlerini kaydetti.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.