Başarılı Güreşçimizden Başkan Cankul'a ziyaret.

Kepsut Belediyesi Güreş Kulubünün başarılı güreşçilerinden biri olan Onur Özkan Vatani görevine başlamadan önce Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul' makamında ziyaret etti.
Başkan Cankul ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; " Kulubümüzün başarılı güreşçilerinden biri olan genç sporcumuza vatani görevinde başarılar dilerim, Allah hayırlısı ile görevini tamamlayıp dönmeyi nasip etsin." sözlerini kaydederek güreşçimize saat hediye etti.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı