Başarılı Güreşçimizden Başkan Cankul'a ziyaret.

Kepsut Belediyesi Güreş Kulubünün başarılı güreşçilerinden biri olan Onur Özkan Vatani görevine başlamadan önce Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul' makamında ziyaret etti.
Başkan Cankul ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; " Kulubümüzün başarılı güreşçilerinden biri olan genç sporcumuza vatani görevinde başarılar dilerim, Allah hayırlısı ile görevini tamamlayıp dönmeyi nasip etsin." sözlerini kaydederek güreşçimize saat hediye etti.

İHH Balıkesir İl Başkanı Erman Elhan ve ekibi Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün güne Kalburcu Mahallemizde başladı. Sabah namazını Kalburcu Mahallemizde kıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte simit ve çay ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Mahmudiye Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar mahallemizi ziyaret etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye işçileri ile birlikte fidan dikti.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.
Kepsut Belesiye Başkanı İsmail Cankul güne Eşeler Mahallemizi ziyaret ederek başladı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında ilçede görev yapan imamlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabah namazında Yenice mahallemizde hemşehrilerimiz ile başladığı güne kahvaltıda kanaat önderlerimiz ile devam etti.
Sohbet hemşehrilerimizden çaylar Başkan Cankul'dan.