Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Esnaf Buluşması’nda, 41 yılın üzerinde hizmet veren esnaflara plaket takdim etti.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Kepsut’lu esnafların katılımı ile Ali Osman Sali Parkında gerçekleşen toplantıda esnaflık mesleğinde 41 yıl ve üzeri hizmet veren esnaflara plaket verdi.

Başkan Cankul ‘’ Esnaflık zor meslek. Neden derseniz, ben de esnafım. 41 yıl bu mesleği icra etmek takdir edilecek bir olgudur. Esnaflık mesleğinde 41 yıldan fazla hizmet veren esnaflarımızı 41 kere Maşallah diyerek tebrik ediyorum.’’ diyerek Kepsut İlçesinde 41 yıldan fazla hizmet vermiş 11 esnafa plaketlerini takdim etti.

41 yıldan fazla esnaflık mesleğini sürdürmüş esnaflara plaketlerinin takdim edildiği tören, toplu fotoğraf çektirilerek son buldu.

İHH Balıkesir İl Başkanı Erman Elhan ve ekibi Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün güne Kalburcu Mahallemizde başladı. Sabah namazını Kalburcu Mahallemizde kıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte simit ve çay ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Mahmudiye Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar mahallemizi ziyaret etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye işçileri ile birlikte fidan dikti.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.
Kepsut Belesiye Başkanı İsmail Cankul güne Eşeler Mahallemizi ziyaret ederek başladı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında ilçede görev yapan imamlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabah namazında Yenice mahallemizde hemşehrilerimiz ile başladığı güne kahvaltıda kanaat önderlerimiz ile devam etti.
Sohbet hemşehrilerimizden çaylar Başkan Cankul'dan.