Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Esnaf Buluşması’nda, 41 yılın üzerinde hizmet veren esnaflara plaket takdim etti.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Kepsut’lu esnafların katılımı ile Ali Osman Sali Parkında gerçekleşen toplantıda esnaflık mesleğinde 41 yıl ve üzeri hizmet veren esnaflara plaket verdi.

Başkan Cankul ‘’ Esnaflık zor meslek. Neden derseniz, ben de esnafım. 41 yıl bu mesleği icra etmek takdir edilecek bir olgudur. Esnaflık mesleğinde 41 yıldan fazla hizmet veren esnaflarımızı 41 kere Maşallah diyerek tebrik ediyorum.’’ diyerek Kepsut İlçesinde 41 yıldan fazla hizmet vermiş 11 esnafa plaketlerini takdim etti.

41 yıldan fazla esnaflık mesleğini sürdürmüş esnaflara plaketlerinin takdim edildiği tören, toplu fotoğraf çektirilerek son buldu.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.