Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Esnaf Buluşması’nda, 41 yılın üzerinde hizmet veren esnaflara plaket takdim etti.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Kepsut’lu esnafların katılımı ile Ali Osman Sali Parkında gerçekleşen toplantıda esnaflık mesleğinde 41 yıl ve üzeri hizmet veren esnaflara plaket verdi.

Başkan Cankul ‘’ Esnaflık zor meslek. Neden derseniz, ben de esnafım. 41 yıl bu mesleği icra etmek takdir edilecek bir olgudur. Esnaflık mesleğinde 41 yıldan fazla hizmet veren esnaflarımızı 41 kere Maşallah diyerek tebrik ediyorum.’’ diyerek Kepsut İlçesinde 41 yıldan fazla hizmet vermiş 11 esnafa plaketlerini takdim etti.

41 yıldan fazla esnaflık mesleğini sürdürmüş esnaflara plaketlerinin takdim edildiği tören, toplu fotoğraf çektirilerek son buldu.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı