Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul İlçemizde 1937-1939 yılları arasında Belediye Başkanşığı yapan ve 14.12.1988 de vefaat eden Belediye Başkanı Cemalettin Keçecioğlu'nun ölüm yıl dönümü nedeni ile mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul
Başkan Cankul Mesajında;" ilçemizde 1937-1939 yılları arasında Belediye Başkanlığı yaparak ilçemize hizmette bulunan Cemalettin Keçecioğlu'nu rahmet ve minnetle anıyoruz."sözlerini kaydetti.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.