Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul İlçemizde 1937-1939 yılları arasında Belediye Başkanşığı yapan ve 14.12.1988 de vefaat eden Belediye Başkanı Cemalettin Keçecioğlu'nun ölüm yıl dönümü nedeni ile mesaj yayınladı.

Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul
Başkan Cankul Mesajında;" ilçemizde 1937-1939 yılları arasında Belediye Başkanlığı yaparak ilçemize hizmette bulunan Cemalettin Keçecioğlu'nu rahmet ve minnetle anıyoruz."sözlerini kaydetti.

Akçaköy mahallemizde Karakobak ve Aydın ailelerinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık.
BBB Genel sekreter yardımcısı Cemil Şahin ile Sedde Boyu projesi çalışma alanını incelemede bulunduk
Ekiplerimizin çalışmaları ilçemizin dört biryanında devam ediyor,
İlçemize kazandırdığımız Doğalgaz projemiz tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemize bir büyük proje daha kazandırmanın heycanını yaşıyoruz
Susurluk ilçemizde Mehtap İclal & Enes Kural çiftinin nikah törenlerine katılarak nikah şahitliği ile bu mutlu günlerine iştirak ettik
Büşra & Mehmet Kolas çiftinin cemiyetine katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Kendilerine bir ömür boyu saadet ve mutluluklar diliyorum.
Sabah namazını İlçe Müftümüz Hayati Yelkovan ve gençlerimiz ile birlite kıldıktan sonra hep birlikte kahvaltı yaptık.
İlçemiz Müftülüğü tarafından hazırlanan “Camiler ve Din görevlileri haftası” münasebetiyle Balıkesir Müftümüz Ramazan Topcan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Kaymakamımız Murat Atıcı ve Ak Parti ilçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ile birlikte katıldık.
İlçemiz Yenice Mahallemizde asfaltlanan ve asfaltlama yapılacak olan yerlerin çalışmalarını inceledik ve hemşehrilerimiz ile yapılan çalışmaları değerlendirdik.