Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul,Başkan yardımcısı Feyzullah Uygur ilçede yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundular.Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul yaptığı açıklamada, Kültür Merkezi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılmakta olup, İlçenin sosyal ve kültürel hayatına değer katacak olan merkezde seminer, sergi, tiyatro gibi çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirilebilecek.

2 milyon 300 bin TL'ye mal olacak ve 2 bin metrekare alana kurulacak merkezde 650 metrekare büyüklüğünde salon bulunacak. Temelleri atılan merkezin çelik ve kolon inşaatları ise sürüyor. Projenin 2018 yılı Mayıs ayında tamamlanarak hizmete girmesini planlanmaktadır dedi.

Akçaköy mahallemizde Karakobak ve Aydın ailelerinin düğün cemiyetlerine katılarak mutluluklarını paylaştık.
BBB Genel sekreter yardımcısı Cemil Şahin ile Sedde Boyu projesi çalışma alanını incelemede bulunduk
Ekiplerimizin çalışmaları ilçemizin dört biryanında devam ediyor,
İlçemize kazandırdığımız Doğalgaz projemiz tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemize bir büyük proje daha kazandırmanın heycanını yaşıyoruz
Susurluk ilçemizde Mehtap İclal & Enes Kural çiftinin nikah törenlerine katılarak nikah şahitliği ile bu mutlu günlerine iştirak ettik
Büşra & Mehmet Kolas çiftinin cemiyetine katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Kendilerine bir ömür boyu saadet ve mutluluklar diliyorum.
Sabah namazını İlçe Müftümüz Hayati Yelkovan ve gençlerimiz ile birlite kıldıktan sonra hep birlikte kahvaltı yaptık.
İlçemiz Müftülüğü tarafından hazırlanan “Camiler ve Din görevlileri haftası” münasebetiyle Balıkesir Müftümüz Ramazan Topcan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Kaymakamımız Murat Atıcı ve Ak Parti ilçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ile birlikte katıldık.
İlçemiz Yenice Mahallemizde asfaltlanan ve asfaltlama yapılacak olan yerlerin çalışmalarını inceledik ve hemşehrilerimiz ile yapılan çalışmaları değerlendirdik.