Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul,Başkan yardımcısı Feyzullah Uygur ilçede yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundular.Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul yaptığı açıklamada, Kültür Merkezi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılmakta olup, İlçenin sosyal ve kültürel hayatına değer katacak olan merkezde seminer, sergi, tiyatro gibi çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirilebilecek.

2 milyon 300 bin TL'ye mal olacak ve 2 bin metrekare alana kurulacak merkezde 650 metrekare büyüklüğünde salon bulunacak. Temelleri atılan merkezin çelik ve kolon inşaatları ise sürüyor. Projenin 2018 yılı Mayıs ayında tamamlanarak hizmete girmesini planlanmaktadır dedi.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.