Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul,Başkan yardımcısı Feyzullah Uygur ilçede yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundular.Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul yaptığı açıklamada, Kültür Merkezi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılmakta olup, İlçenin sosyal ve kültürel hayatına değer katacak olan merkezde seminer, sergi, tiyatro gibi çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirilebilecek.

2 milyon 300 bin TL'ye mal olacak ve 2 bin metrekare alana kurulacak merkezde 650 metrekare büyüklüğünde salon bulunacak. Temelleri atılan merkezin çelik ve kolon inşaatları ise sürüyor. Projenin 2018 yılı Mayıs ayında tamamlanarak hizmete girmesini planlanmaktadır dedi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı