Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda Sivil Toplum Kuruluşların sorunları masaya yatırıldı.Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 2019 da ilçeye gelmesi planlanan doğal gaz müjdesini vererek şunları dile getirdi. Hep beraber gündeme dair konular hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele, Ekmeğini yediğimiz, havasını soluduğumuz suyunu içtiğimiz İlçemize yapılan hizmetleri arkadaşlarımızla paylaşarak kendilerini bilgilendirdim Bu vesile ile bizlere destek olan tüm STK larımıza halkımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum diyerek tüm katılımcılara da teşekkür etti. Konuşmanın ardından ise tüm katılımcılar ile toplu resim çekilerek toplantı sona erdi.

Tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği ücretsiz internet ilçemize hayırlı olsun.
Denizbank Kepsut şubesi ilçemize hayırlı olsun.
Her geçen gün artan sevgi
Acartabak Ailesinin acı günü.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'dan Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u ziyaret.
Başkan Cankul Aykome kararlarının uygulanması konusunda gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri belediye binasında bir araya geldi.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul güne Kasapzade Mahallesini Esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ederek başladı. Kasapzade Mahallesinde Belediye tarafından işleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı
Kepsut İlçe Seçim müdürü Ahmet Ekici Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Türkiye Akıl ve Zeka oyunların da yapılan 4 oyun dalında 3 dalda Mahmudiye Ortaokulu kürsüde yer alarak, büyük başarı gösterdi.