Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda Sivil Toplum Kuruluşların sorunları masaya yatırıldı.Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 2019 da ilçeye gelmesi planlanan doğal gaz müjdesini vererek şunları dile getirdi. Hep beraber gündeme dair konular hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele, Ekmeğini yediğimiz, havasını soluduğumuz suyunu içtiğimiz İlçemize yapılan hizmetleri arkadaşlarımızla paylaşarak kendilerini bilgilendirdim Bu vesile ile bizlere destek olan tüm STK larımıza halkımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum diyerek tüm katılımcılara da teşekkür etti. Konuşmanın ardından ise tüm katılımcılar ile toplu resim çekilerek toplantı sona erdi.

S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldı.
KEF ailesinin acı günü.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyunu Toki Konutlarında 1036 numaralı sandıkta kullandı.
Osmaniye mahallemiz yolu asfaltlama çalışmaları başladı
Hatice & Kazım Büyükçam çiftinin en mutlu günü.
Toprak Mahsülleri Ofisi Balıkesir Ajans Müdürü İrfan Cesur ve Personeli Zeynep Çetin Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti
lcemiz Noter katibesi Berrin Soyak Özkan'dan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul'u ziyaret.
Kepsut Belediye Başkanı Cankul Hayırlara Katıldı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Bir dizi ziyaret ve temel atma programı için Balıkesir'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu karşıladı
Engelli askerlere kına yakıldı