Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda Sivil Toplum Kuruluşların sorunları masaya yatırıldı.Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 2019 da ilçeye gelmesi planlanan doğal gaz müjdesini vererek şunları dile getirdi. Hep beraber gündeme dair konular hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele, Ekmeğini yediğimiz, havasını soluduğumuz suyunu içtiğimiz İlçemize yapılan hizmetleri arkadaşlarımızla paylaşarak kendilerini bilgilendirdim Bu vesile ile bizlere destek olan tüm STK larımıza halkımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum diyerek tüm katılımcılara da teşekkür etti. Konuşmanın ardından ise tüm katılımcılar ile toplu resim çekilerek toplantı sona erdi.

İHH Balıkesir İl Başkanı Erman Elhan ve ekibi Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul'u makamında ziyaret etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul bugün güne Kalburcu Mahallemizde başladı. Sabah namazını Kalburcu Mahallemizde kıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte simit ve çay ile kahvaltı yaparak sohbet ettiler.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Mahmudiye Mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Hotaşlar mahallemizi ziyaret etti. Belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye işçileri ile birlikte fidan dikti.
KEPSUT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL CANKUL KIRSAL MAHALLELERDE YAPILAN HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR.
Kepsut Belesiye Başkanı İsmail Cankul güne Eşeler Mahallemizi ziyaret ederek başladı
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Ali Osman Sali parkında ilçede görev yapan imamlar ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bengi Projesi kapsamında Oktay koçman Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine düzenlendi.
Kepsut Belediye Başkanı Ismail Cankul sabah namazında Yenice mahallemizde hemşehrilerimiz ile başladığı güne kahvaltıda kanaat önderlerimiz ile devam etti.
Sohbet hemşehrilerimizden çaylar Başkan Cankul'dan.